Også i år laver vi en lækker 3 retters menu ud af huset
FORRET
Cocktail m/rejer , salat og dres.
Bresaula m/ peberrodscreme og råsyltede Tranebær
Gourmet Laks m/ asparges
Ærtepure m/ marinerede Tigerrejer
Serveres m/ Hjemmebagte flutes og smør
![](/media/1j5j1v03/forret_skygge.png)
![](/media/yg4jnd3b/hovedret_skygge.png)
HOVEDRET
Chateaubriand (Helstegt Oksemørdrad )
m/Rødvinssauce
Hvidløgsbønner
Grøntsagstærte
Ristede kartofler
og Fyldt Porto Bello
DESSERTTALLERKEN
Skyttegaardens Vaffel m/ chokolademousse
Vanilje Panna Cotta m/ salt karamel sauce
Appelsinsorbet
Hindbærcoli
Kransekage
![](/media/jwffkrom/desser_skygge.png)