Skyttegryde
Med tern af vildt, svinemørbrad, stegt røget flæsk og små pølser – hertil bagt kartoffelmos
Read MoreMed tern af vildt, svinemørbrad, stegt røget flæsk og små pølser – hertil bagt kartoffelmos
Read MoreMed saltet okse, løg, laurbær og sort peber, serveret med rødbede, stærk sennep, smørstegt rugbrød og klippet purløg
Read MoreMed stuvede grøntsager og kartofler svunget i persillesmør.
Read MoreMed dampet gemyse, hvide kartofler og asparges sauce
Read MoreMed sprød svær, rødkål, asier, brune og hvide samt sprødekartofler og sovs
Read MoreServeret på ben. Hertil smørristet pæresaute med valnødder og porre. Bagte stilktomater, sprøde chips, hasselbagt kartoffel og vildt sauce
Read MoreMed 3 varianter af skovens svampe, kartoffelrulle vendt i sesam-rødvinsglace, grøn urteolie og bagt tomat på stilk
Read MoreAnrettet på fad på leje af andefedt, stegte kartofler, bagte glaserede løg, stegte svampe og Skyttegaardens syltede garniture
Read MoreVendt i røget paprika og rosmarin anrettet på knuste kartofler i urtesmør, dampet sæsongrønt og karse
Read MoreToppet med årstidens grønne urter og blomster – hertil en cremet dijon sauce med kapers
Read MoreAlle forårets helligdage:
kl. 11-16
Vi åbner gerne uden for disse tider for selskaber over 15 pers.